Ferie w Magnolia Park

sobota, 17.1.2015 09:45 998 0

Konkurs na ambasadorkę Barbie, dziecięcy pokaz mody, warsztaty stylu i strefy zabaw. To tylko niektóre z atrakcji, przygotowanych na ferie przez Magnolia Park.  Najmłodsi spotkają się także z bohaterami bajki SpongeBob oraz obejrzą wszystkie części Harry'ego Pottera.

Magnolia Park, największa galeria handlowa na Dolnym Śląsku, przygotowała szereg atrakcji dla dzieci. Aktywne ferie rozpocznie wydarzenie "Barbie Super Księżniczki". Najsłynniejsza lalka świata i jej przyjaciele odwiedzą najmłodszych już w sobotę 17 stycznia. 

- W pierwszy weekend ferii spełnimy marzenia dziewczynek i przeniesiemy się do baśniowego świata Barbie. Będzie można wybierać spośród wielu atrakcji, które zapewnią świetną zabawę przede wszystkim mamom i ich córkom - mówi Tomasz Waszkiewicz, dyrektor Magnolia Park.

Obędą się pokaz mody dla dzieci, warsztaty stylu w klimacie Barbie, powstaną też stanowiska plastyczne, gdzie najmłodsi wykonają własne maski i korony. Najciekawiej zapowiada się konkurs na ambasadorkę Barbie. Podczas castingu jury oceni osobowość, kostium i umiejętności tańca i śpiewu dziewczynek. Zwyciężczyni z Wrocławia zostanie zaproszona do Warszawy na ogólnopolski finał konkursu. Tam do wygrania profesjonalna sesja zdjęciowa dla magazynu dziecięcego oraz zakupy w stylu Barbie dla mamy i córki.

Po weekendzie z Barbie najmłodsi przeniosą się do krainy magii. Od 19 stycznia kino Helios Magnolia Parkrozpocznie wyświetlanie wszystkich 8 części przygód Harry'ego Pottera. Seanse poprzedzą konkursy i quizy wiedzy o młodym czarodzieju. Do wygrania będzie 30 fantastycznych wycieczek oraz wizyta w londyńskim Muzeum Harry'ego Pottera. 

24 stycznia Magnolia Park zaprosi dzieci do świata filmu "SpongeBob na suchym lądzie". Przewidziano spotkanie z głównym bohaterem, strefę gier wideo, minikino, konkursy z nagrodami (do wygrania gadżety z filmu), a także warsztaty kulinarne dla dzieci. W ich trakcie najmłodsi poznają proste przepisy na szybkie i pyszne smakołyki pod okiem kucharzy z profesjonalnego studia kulinarnego.

 

Dodaj komentarz

Komentarze (0)